top of page
24MarietteSvenssonFotografi.jpg

Välkommen till oss!

Vi tror på att skapa en bekväm och välkomnande atmosfär som uppmuntrar till deltagande och samtal. Våra mötesrum är utrustade med modern teknik och har alla bekvämligheter du behöver för att ha en effektiv och bekväm mötesupplevelse.

Konferensrum & Mötesrum – Boka Rum Efter Möte 

TRUBADUREN - mötesrum för upp till 6 personer 
När du ska ha många kunder eller intervjuer under dagen är mötesrummet Trubaduren perfekt för ändamålet. Det ligger precis bredvid receptionen och här finns möjlighet att sitta upp till sex personer runt ett ovalt bord. Här finns dessutom både whiteboard och TV-monitor för att det lätt skall gå att genomföra presentationer.

NIDINGEN - mötesrum för upp till 4 personer 
Tänker du ha ett avslappnat möte är det mötesrummet Nidingen som du ska boka. Luta dig tillbaka i de orangea fåtöljerna, njut av presentationen på TV-monitorn och ha ett skönt samtal med upp till fyra personer. Det ligger också mitt emot fikarummet så det är nära till kaffet.

PATER NOSTER - mötesrum för upp till 6 personer 
Pater Noster väljer du när du ska ha viktiga möten där det gäller att vara representativ. Oavsett om det är på plats eller genom videolänk. Här kan du enkelt ha hybridmöte med andra via länk på Smart-TVn. Alla syns på bild utan att behöva tränga ihop sig. Du får dessutom en läcker bakgrund utan något filter.

VINGA - konferensrum för upp till 14 personer 
Det stora mötet eller den lilla konferensen tar du i vårt största rum, Vinga, som tar upp till 14 personer. Med ett avlångt ekbord i mitten och två stora whiteboards på vardera vägg samt en projektor har du alla möjligheter till ett riktigt bra stormöte. Konferensrummet är bra placerat och nås genom att gå förbi receptionen och loungen.

MÅSESKÄR - litet mötesrum för 4 personer 
Här är mötesrummet som du kan ta när du eller din kollega behöver kunna ha möjlighet att springa iväg emellanåt. Det gör du enkelt då det finns två dörrar på vardera sida för att komma ut till olika korridorer. Du har tillgång till ett bord, fyra stolar och en TV-monitor, så du kan fortsätta mötet utan problem även om någon behöver lämna lite då och då. Och ja, det är också närhet till toaletterna.

TISTLARNA - mötesrum för 4 personer 
Behöver du spåna på nya idéer och reda ut vad som behöver göras är det i Tistlarna du ska göra det. Med en stor whiteboard som täcker ena väggen och ett bord med fyra stolar kan du och dina kollegor komma in i rummet med ett problem och komma ut ur rummet med en lösning.

2 - 20 personer

Vad som ingår 

Whiteboard

Projektor

Nätverk

Vad som ingar
Kontakt

Vill du veta mer?

Vi svarar så fort vi kan!

02MarietteSvenssonFotografi.jpg
bottom of page